Gratis Verzending In Nederland

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid van www.athrine.nl

Als u niet tevreden bent met uw aankoop, accepteren we een teruggave van een ongebruikt product binnen 14 dagen. Zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen, geeft Athrine® een volledige restitutie (exclusief verzendkosten omdat we de oorspronkelijke verzendkosten van uw bestelling niet kunnen terugbetalen).

Houd rekening met 1-2 weken voordat uw retour wordt verwerkt.

Verdisconteerde items komen niet in aanmerking voor een rendement.

Athrine® geeft geen restituties voor producten die zijn gekocht via andere entiteiten, zoals distributeurs of detailhandelspartners.

Geretourneerde artikelen moeten ongebruikt aan ons worden geleverd, in de originele verpakking en in de staat waarin ze zijn ontvangen of komen mogelijk niet in aanmerking voor restitutie of zijn onderworpen aan een restocking-vergoeding. We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor items beschadigd of verloren in de retourzending, daarom raden we aan een verzekerde en traceerbare e-mailservice.

We kunnen geen terugbetaling uitvoeren zonder de daadwerkelijke ontvangst van het artikel of het bewijs van ontvangst van de retourzending.

We streven ernaar om alle opbrengsten te accepteren. In het onwaarschijnlijke geval dat een artikel in een ongeschikte staat aan ons wordt geretourneerd, moeten we het mogelijk naar u terugsturen. Alle goederen worden bij terugkomst geïnspecteerd.

Hartelijk dank en geniet de voordelen van Athrine®